Logo

Over ons

Download de folder

TMFunderingen B.V. is een bedrijf wat zich gespecialiseerd is in het realiseren van funderingen, leveren en aanbrengen begane grond vloeren en eventueel aanleggen van binnen riolering. Ook kunnen wij het grondwerk compleet voor u uitvoeren


Ons bedrijf heeft 4 vaste mensen in dienst, ervaring in heiwerkzaamheden, kalenderen, het leveren en monteren van prefab heifunderingen, inclusief het aanbrengen van worteldoek ( tegen uitspoelen), het aanbrengen van het eerste metselwerk ( hoog 200mm ). En funderingen op “staal”.


   
Montage prefab heifundering PS bekisting en betonpoeren in het werk gestort
   
Eerste laag metselwerk (200 mm) Worteldoek tegen uitspoeling

Nieuw is de prefab fundering op “staal”. Met deze methode gaat uw bouwsnelheid enorm omhoog. Nadat het grondwerk gereed is wordt door middel van een minishovel wordt de bouwput helemaal uitgevlakt.
Daarna wordt de fundering vanaf de vrachtwagen gemonteerd. Natuurlijk is een traditionele stroken fundering nog steeds van deze tijd.


   
Minishovel, met laser gestuurd blad om bouwput
op millimeter nauwkeurigheid te egaliseren
Een prefab fundering op “staal”
   
Een stroken fundering Het leveren en plaatsen van prefab keldersTMFunderingen heeft een maatvoerder in dienst, hij kan met de modernste meetinstrumenten uw uitzetwerkzaamheden verrichten.


Graag zou ik ook uw relatie willen worden voor uw fundatie.

Voor een afspraak kunt u mij bellen, faxen of mailen op onderstaande nummers:


Telefoon: 0522 47 15 14
Mobiel: 06 51 59 38 02
Fax: 0522 47 15 64
Email j.termeer@tmfunderingen.nl

Met Vriendelijke groet,


Jan ter Meer